Életmód és életmorzsák

Antiknapraforgó

Antiknapraforgó

Nicolas Barreau: Piciny csodák kávézója – A gránátköves gyűrű titka című könyvét olvastam

2021. december 09. - Antiknapraforgó

Nelly  szinte betegesen retteg a repüléstől, és plátói szerelmet táplál a professzor iránt, aki a diplomamunkája írásában segíti, és aki már a főnöke is a munkahelyén.

A fiatal lányt, az általa „szerelmi csalódásnak” nevezett érzelmei és egy rég elfeledett ládában talált könyv arra készteti, hogy kivegye megtakarított pénzét a bankból, Velencébe utazzon egy egész hónapra, hogy megpróbálja felkutatni rég elhunyt nagymamája féltve őrzött titkát. Természetesen a csinos fiatal lánynak Velencében is rövid időn belül akad hódolója. A Valentino névre hallgató jóképű olasz fiatalember pedig igen kitartónak bizonyul az udvarlás terén is.

img_20211209_170850.jpg/Kép forrása- saját fotó/

Olvashatunk Párizsról, de még többet Velencéről, miközben kibontakozik a sorok közt egy szép szerelmi történet, sőt, természetesen a hajdani nagymama féltve őrzött titkára is fény derül.

 „És néha – nemcsak a regényekben, de a való életben is – a szerelem legyőzi a félelmet, s hagyja, hogy minden megfontolás és bizonytalanság ellenére együtt szárnyaljunk.”

Azt kaptam, amit vártam ettől a regénytől: kellemes kikapcsolódást nyújtott számomra. A Piciny csodák kávézója – A gránátköves gyűrű titka szerethető, szimpatikus szereplőket felvonultató, kedves kis romantikus történet.

Bővebb ajánló a regényről itt olvasható:

http://ekultura.hu/2021/11/03/nicolas-barreau-piciny-csodak-kavezoja-a-granatkoves-gyuru-titka

süti beállítások módosítása