Hozzávalók:
1 db kisebb méretű főzőtök
1 db kisebb cukkini
3 db paprika
1 db nagy fehérhagyma
2 evőkanál kacsazsír
10-12 db fürjtojás
só
[caption id="attachment_1183" align="aligncenter" width="300"]
Elkészítése:
A kacsazsírt egy lábasban felolvasztjuk, beletesszük az apróra vágott fehérhagymát, majd tetszés szerintire vágott paprikát. Pár perc múlva a darabolt cukkinit és főzőtököt is hozzáadjuk. Fedő alatt pároljuk, majd a felvert és sózott fürjtojásokat (vagy esetleg tyúktojások sárgáját) ráöntjük, összekeverjük. Mikor elkészült jóízűen fogyasztjuk 
(Paradicsomot nem teszünk ebbe az ételbe! A fotón a saját készítésű töklecsó látható, én piros húsú paprikát is használtam, ezek piroslanak a fotón)
Aki a hozzávalók közül bármely alapanyagra allergiás vagy rosszul tolerálja, nem fogyaszthatja ezt az ételt!