Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj
1kisebb fej kelkáposzta
3-4 szál sárgarépa
10 dkg vegyes magkeverék
1 db kígyóuborka
2 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítése:
A wokot felforrósítjuk 2 evőkanál olívaolajjal. Beleszórjuk a magkeveréket (én most hántolt napraforgómagot, tökmagot, fenyőmagot használtam, de kerülhet bele lenmag és szezámmag is), kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a már előzőleg tisztított és tetszőleges nagyságúra vágott kelkáposztát és a reszelt sárgarépát, a gyalult kígyóuborkát. Pár pillanat alatt összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk és már le is vesszük a tűzről. Tetszőleges öntettel de akár öntet nélkül is tálalhatjuk. Füstölt sonka mellé nagyon finom, pláne, ha főtt tojás is akad hozzá. Én most mézes mustárral és majonézzel fogyasztottam.