Életmód és életmorzsák

Antiknapraforgó

Antiknapraforgó

Catherine Anderson: Szederhold című könyvét olvastam

2022. február 08. - Antiknapraforgó

A Szederhold a Mystic Creek sorozat egyik kötete. Önálló műként is olvasható.

img_20220208_090606.jpg

(Kép forrása: saját fotó) 

A fiatal Ben Sterling sok év után belefáradt a rodeóügynöki szakmájával járó rengeteg utazgatásba, állandó otthonra vágyik. Farmjára költözik, azt szépen felújítja, korszerűsíti. Családalapítást tervez. Választékban nincs hiány már ami a nőket illeti, ugyanis a környékbeli hölgyek többsége rajong a jóképű és vonzó férfiért. Ben azonban olyan nőre vágyik, aki igazi társa lehet hosszútávon.

Sissy Sue Bentley a helyi kávézó új tulajdonosa. Bennek nagyon tetszik a nő. Sissy keserű tapasztalatokat szerzett korábban a férfiakkal kapcsolatosan, ezért messziről kerüli a párkapcsolat gondolatát is. Ben mindent elkövet annak érdekében, hogy felkeltse a nő figyelmét, kedves és segítőkész Sissyvel. 

Ben kitartásának köszönhetően lassan lehull a lepel a titkokról:  szeretet és alapvető dolgok hiánya gyermekkorban, szegénység, családon belüli erőszak, bántalmazás, bűnözés, alkoholizmus is szerepel a sötét múltban. 

Catherine Anderson a Szederhold című regényében is nagyon jól megformált karaktereket vonultat fel. A sok állat szerepeltetése is nagyon tetszik, főleg Fügét zártam a szívembe, de Snickerst és Pamacsot is megkedveltem. 

A történet érdekesnek bizonyult, kellemes kikapcsolódás volt olvasni ezt a regényt.

Bővebb ajánló erre a linkre kattintva olvasható a regényről:

http://ekultura.hu/2021/11/25/catherine-anderson-szederhold

Kedves Olvasó! Amennyiben tetszett a bejegyzésem, kérlek, oszd meg, hogy mások is olvashassák! Kérlek, ha idézel valamelyik írásomból vagy megosztod valamelyik fotót a blogomról, forrásként jelöld meg a blogomat! Köszönöm!

Az Antiknapraforgó kedvelői oldalt itt találod:

https://www.facebook.com/Antiknapraforg%C3%B3-671087496675827/

 

 

süti beállítások módosítása